Категории

Herba Medica

За Хербамедика

Хербамедика е създадена през 1994 г. Още със създаването си компанията залага на водещия си девиз – "Грижа за здравето чрез изцяло натурални средства". Хербамедика е една от водещите в България компании за производство и дистрибуция на хранителни добавки.

 

Серията от над 60 продукта е предназначена за лечение и профилактика на различни заболявания. Обхванати са основните органни и системни нарушения с оглед качествено, изцяло натурално лечение, и спазвайки основния холистичен подход за лечение от корена на заболяването. Базирайки се на изобилието от билки, традиции в билколечението и любовта към природата, продуктите от гамата на Хербамедика са с непрекъснато растяща репутация сред лекари, професионални терапевти и фармацевти.

Стремежът на Хербамедика е в поддържане на най-високо качество на производство: използването на натурални суровини от сертифицирани производители, системен контрол на всеки етап от производството и внедряването на най-модерни методики за третиране на натуралните съставки с цел повишаване на тяхната ефективност. Хербамедика е добре позната и на международните пазари. Продуктите се продават чрез партньорски компании в Канада, САЩ, Чехия, Македония, Литва и Словения.

Хербамедика развива собствена клинична мрежа – De-Tox Center, предлагайки на пациентите в цялата страна алтернативни методи за диагностика и терапия: ирисова диагностика, фитотерапия, озонова терапия, колон-хидротерапия, Non smoking терапия, Neo Control – терапия на тазовата мускулатура, Олиго и Лито терапия, Биорезонансна и Хелаторна терапия, както и фецес диагностика в партньорство с немската верига лаборатории – Vitalan.

Следвайки европейските норми за качество на храните и услугите, от 2006 година Хербамедика внедри системата за контрол на качеството HACCP.„Днес, когато имаме твърде малко време и твърде много удобства, на преден план изникват неща, с които не трябва да се правят компромиси – собственото и семейното здраве.”  Радослав Тошков – собственик на Хербамедика ЕООД.
Хербамедика е вашият партньор в грижата за здравето чрез изцяло натурални средства.

Показване: Списък / Икони
Показване:
Подреждане по:
НЕПТУН КРИЛ ОЙЛ ЗА ДЕЦА - 60 капс.
НЕПТУН КРИЛ ОЙЛ ЗА ДЕЦА * NEPTUNE KRILL OIL KIDS - 60 капс. Neptune Krill Oil Kids е разработен н..
33.50лв.
с ДДС: 33.50лв.
НЕПТУН КРИЛ ОЙЛ ОМЕГА 3 - 30 капс.
НЕПТУН КРИЛ ОЙЛ ОМЕГА 3 * NEPTUN KRILL OIL OMEGA 3 - 30 капс. Neptune Krill Oil се добива от антарк..
33.50лв.
с ДДС: 33.50лв.
Powered By Expres Computers TM
ОНЛАЙН АПТЕКА - "ДАР" © 2018
Гласувай за мен в BGTop100.com BGtop