Isis Pharma Philips Avent Bioderma Nuxe VICHY Walmark Microlife Hartmann
Категории

Пермен Валмарк * Permen Walmark - 60 таблетки

Пермен Валмарк * Permen Walmark - 60 таблетки
Производител: WALMARK
Описание: Aфродизиак
Наличност: В наличност
Цена: 36.00лв.

Пермен Валмарк * Permen Walmark - 60 таблетки

ПЕРМЕН табл. * 60   ВАЛМАРК

Пермен е уникална комбинация от три високо ефективни съставки:

L - аргинин -

необходим за нормалния процес на сперматогенезата. Подобрява кръвооросяването на половите органи и по този начин съдейства за качествена и продължителна ерекция. Приемът на L - аргинин от мъже с проблеми в сперматогенезата за период от 6-8 седмици, значително увеличава броя на сперматозоидите и тяхната подвижност при повечето от пациентите, което води до успешна бременност на партньорката. При други проведени проучвания е оценена подвижността на сперматозоидите и се потвърждава ефикасността на L - аргинин за подобряване на сперматогенезата.

Редовната употреба на L - аргинин подпомага плодовитостта.

Жен-шен -

известен афродизиак, използван от векове за подобряване на сексуалното представяне. Благодарение на своя стимулиращ ефект върху централната нервна система, съдейства за подобряване на физическото и умственото състояние. Осигурява по-добра умствена и физическа релаксация. Оказва положителен ефект върху либидото. Клиничните проучвания с жен-шен показват подобрение в сексуалните параметри в сравнение с плацебо приемащите участници. Ефектът на жен-шен при еректилна дисфункция е налице след продължителна употреба.

Жен-шенът оказва положително влияние върху сексуалната активност и способността за ерекция.

Трабузан, бабини зъби

- оказва положителен ефект върху сперматогенезата (образуване на сперматозоиди), либидото и подобрява качеството на ерекцията. Благодарение на своето положително действие, трабузанът се използва в традиционната китайска и индийска медицина, с цел подобряване на либидото и плодовитостта. Трабузанът повишава нивото на мъжкия полов хормон - тестостерон, който спомага за значително подобряване на либидото. Проведените проучвания потвърждават неговият стимулиращ ефект върху сексуалното поведение.

Комбинацията от тези три активни съставки подпомага мъжката потентност. Наблюдаваните ефекти се изразяват в подобряване на ерекцията и нейната продължителност, повишаване на плодовитостта и физическата активност.

Състав:

Трабузан

(Tribulus terrestris екстракт, 40 % сапонини )

250 мг
L - аргинин 166.7 мг

Жен - шен

(Panax ginseng екстракт, 27 - 30 % гинзенозиди)

83.3 мг

 

Дозировка и употреба:

  • Две таблетки дневно, след хранене.

  • Ефектът е налице след 2-3 седмична употреба.

Ефекти:

•   Удължава продължителността и качеството на ерекцията

•   Стимулира сексуалната активност и желание

•   Подпомага плодовитостта

•   Подобрява сперматогенезата

Пермен предлага решение как да съживите сексуалния си живот по естествен начин и да възвърнете загубената увереност в себе си.

Пермен е специално създаден, за да съживи и обогати сексуалния Ви живот. Пермен подобрява ерекцията. Последните проучвания показват, че повече от половината мъже над 40 годишна възраст страдат в по-малка или в по-голяма степен от проблеми с потентността. Най-честите оплаквания са вяла или краткотрайна ерекция, или недостатъчно желание за сексуален контакт. Съществуват множество фактори, които могат да повлияят върху мъжката потентност - забързаният начин на живот, ежедневният стрес, неподходящият начин на хранене. Проблемите с потентността, дължащи се на тези фактори, могат да бъдат намалени с Пермен.

Кога е най-добре да използвате Пермен?

•   Ако имате краткотрайна или недостатъчно силна ерекция

•   Ако не сте удовлетворен от продължителността на ерекцията или сексуалното представяне

•   Ако желаете да подобрите сексуалния си живот

Условия за съхранение:

Да се съхранява на сухо и тъмно място, при температура под 25 °С

Производител: Чехия

Напишете ново мнение

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу:Powered By Expres Computers TM
АПТЕКА - "ДАР" © 2019
Гласувай за мен в BGTop100.com BGtop