Isis Pharma Philips Avent Bioderma Nuxe VICHY Walmark Microlife Hartmann

VICHY AQUALIA THERMAL * Минерален балсам

VICHY AQUALIA THERMAL * Минерален балсам
Производител: VICHY LABORATOIRES
Описание: Минерален балсам
Наличност: В наличност
Цена: 0.00лв.
Крайна цена: 0.00лв.

Минерален балсам

С уникалните 20% концентрация на Термална Вода Vichy този продукт за грижа за кожата включва 50 мг минерали, които са от основна важност за нейното здраве и красота. Истински технологичен подвиг, неговата формула е разработена така, че да пресъздаде естествената защитна бариера на кожата. Обогатен с Omega 6 масла, които се просмукват през малки пролуки в повърхността на кожата, неговата богата текстура с ефект на „бариерна защита“ попива меко, като обвива кожата в почти недоловим, но изключително ефективен защитен филм, който я предпазва от всички външни агресори. Интензивно хидратирана и идеално защитена през целия ден, чувствителната кожа възвръща баланса и комфорта си.

ЕКСПЕРТИЗА

Всеки ден кожата ни губи 500 мл вода и се дехидратира.

Слънце, вятър, температурни промени, замърсяване, тютюнопушене, стрес, умора… Всички тези фактори увеличават загубата на вода и минерали. Защитните сили на кожата отслабват, метаболизмът й се забавя, появяват се зачервявания, раздразнения и дискомфорт. 
 

Aqualia Thermal е хидратираща грижа с най-висока концентрация на Термална вода Vichy, която успокоява, защитава и подсилва защитните механизми на чувствителната и дехидратирана кожа.

С обновената формула на Aqualia Thermal без парабени Лаборатории Vichy поемат 100%-ов ангажимент към чувствителната кожа.


Повече от хидратация с активни, успокояващи и подсилващи кожата формули 
НОВО 2010
УЛТРА-КОМФОРТНИ ФОРМУЛИ. БЕЗ ПАРАБЕНИ.


ДЕЙСТВИЕ

Продуктовата гама Aqualia Thermal съдържа най-висока концентрация на Термална вода Vichy.
В комбинация с активните съставки – Хиалуронова кислелина и AquabiorylTM, тя осигурява оптимална хидратация, незабавно успокояване и защита на кожата от агресията на околната среда. Кожата укрепва все повече ден след ден.


  • Хидратира в дълбочина, благодарение на повишената концентрация на Хиалуронова киселина.
  • Доставя Термална вода Vichy, богата на запас от редки минерали с магмен произход, до сърцевината на клетките на кожата, за да я успокои, подсили и регенерира.
  • Сега формулата на крема е обогатена с новата активна съставка Aquabioryl™ за копринен завършек при нанасяне, усещане за още повече комфорт и успокоение на кожата.
  • От формулите са изключени парабените.

Новата активна съставка Aquabioryl™ – интензивен моментален хидратант със забележителни сетивни свойства


  • Състав: полизахарид, съставен от 3 захари, получен с биотехнологична процедура.
  • Действие: създава защитен филм на повърхността на кожата за незабавен и краткотраен хидратиращ ефект (3ч), който допълва дълготрайния хидратиращ ефект на Хиалуроновата киселина. Прихваща водните молекули на повърхността на кожата.
  • Текстура: лека, бързопопиваща, копринено-мека, немазна и нелепнеща.

РЕЗУЛТАТ

-42% ЧУВСТВИТЕЛНОСТ НА КОЖАТА СЛЕД 1 МЕСЕЦ*


*Клинично проучване с инструментален лабораторен тест за чувствителност, извършен под дерматологичен контрол. Използван е “парещ тест” с 10% разтвор на млечна киселина при 50 жени със сухи и чувствителни кожи, на които е нанасян кремът Aqualia Thermal Riche 2 пъти дневно в продължение на 4 седмици. Индексът за чувствителност е съставен от следните критерии: щипане, парене, сърбеж, раздразнение и зачервяване. След 4 седмици индексът за чувствителност намалява почти двойно.

 

http://www.vichyconsult.bg/aqualia_thermal/produktova-gama/

Напишете ново мнение

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу:Powered By Expres Computers TM
ОНЛАЙН АПТЕКА - "ДАР" © 2018
Гласувай за мен в BGTop100.com BGtop