Isis Pharma Philips Avent Bioderma Nuxe VICHY Walmark Microlife Hartmann

Актавис * ХиаВита- 60 капс.

Актавис * ХиаВита- 60 капс.
Актавис * ХиаВита- 60 капс.
Производител: Актавис * Actavis
Описание: Актавис ХиаВита - 60 капс.
Наличност: В наличност
Цена: 51.00лв.
Крайна цена: 51.00лв.

ХиаВита ®

Actavis HiaVita * Актавис ХиаВита- 60 капс.

Патентована формула за сияйна кожа и младежко излъчване!

ХиаВита е единствена по рода си комбинация от пет, изключително важни съставки, необходими за здравето и красивия външен вид на кожата.  Благодарение на използваната специална патентована технология (формула) - HyaMax®, съдържащата се в ХиаВита хиалуронова киселина е с ниско молекулярно тегло, което води до доказано по-добро усвояване от организма. Една капсула дневно в продължение на 3 месеца е напълно достатъчна за заличаване на малките бръчици, за подобряване хидратацията на кожата и възвръщане на нейния свеж вид.

Всяка мека желатинова капсула съдържа: Хиалуронова киселина 100 mg, Хидролизиран колаген 50 mg, Витамин Е 33,5 mgTE (50 IU), Коензим Q10 15 mg, ВитаминА (Ретинол ацетат) 750 µgRE (2500 IU)

Приложение на Актавис ХиаВита:

  • За хидратация, свежест, добър външен вид и защита на кожата на лицето и цялото тяло.

  • Възстановява плътността на кожата и намалява отпускането й.

  • За намаляване на бръчките по лицето.

  • За защита на кожата от агресивните фактори на външната среда.

  • За редуциране на стрии.

  • Запазва ефекта на вече инжектирани филъри с хиалуронова киселина.

Начин на употреба: по 1 капсула дневно, по време на хранене.
Препоръчва се да се приема в продължение на 2-3 месеца.

Повече информация:

ХиаВита®е иновативен комбиниран продукт, който гарантира цялостно действие срещу стареенето,осигурява хидратация и свежест на кожата, създава чувство на комфорт и възвръща младежкото ни излъчване.
Хиалуроновата киселина и колагенът са жизнено важни за поддържане на слоевете на кожата и тяхната структура. Колагенът придава плътността и еластичността на кожата, а хиалуроновата киселина осигурява храненето и хидратирането й.
Една от основните съставки на ХиаВита®е Хиалуроновата киселина (ХК).В естествената си форма тяе с много високо молекулно тегло, поради което не може да се резорбира в стомашно-чревния тракт. Затова в ХиаВита®използваме специална патентована технология, с помощта на която се постига намаляване на молекулното тегло на ХК, без да се променят  химичните й свойства. ХиаВита®съдържа HyaMax®с 90% съдържание на хиалуронова киселина с молекулно тегломежду 8000-50000 Далтона. HyaMax®е стандартизирана натурална ХК, получена чрез микробиална ферментация. Не се добива от животни. Не съдържа ГМО.
ХК в ХиаВита®е с ниско молекулно тегло, има доказана висока усвоимост през стомашно-чревния тракт след прием през устата и разпределение в тъканите.

Хиалуроновата киселина присъства естествено в почти всички тъкани на човешкото тяло като една от най-хидрофилните молекули, наречена с право „природен овлажнител”. В тялото на човек с тегло 70 кг се съдържат приблизително 15 г ХК, от която 1/3 се разгражда и синтезира всеки ден.
Напредването на възрастта, действието на слънчевите лъчи, намаляването на естрогените при жените  причиняват рязко спадане на концентрациите на ХК.
Когато с възрастта количеството на ХК в кожата намалее и се загуби част от водното й съдържание и еластичност, кожата става по-суха, загрубява и се набръчква.
Приемането на ХиаВита® като добавка към храната повишава съдържанието на ХК и забавя процеса на остаряване, като заличава бръчките.
ХК е основна съставна част на съединителната тъкан, която има уникалната способност да привлича и задържа водата. Близо 50 % от тоталната ХК  в организма се намира в кожата. Oсигурява водния й баланс, играе решаваща роля в транспортирането на хранителните вещества към външните слоеве на кожата и улеснява изхвърлянето на токсините, стимулира фибробластите за синтезата на колаген и еластин. Тя спомага за регулирането и удължаването на жизнения цикъл на кожните клетки.

Колагенът е главният белтък в съединителната тъкан на човека. Концентрацията му в кожата е до 74%. Заедно с мекия кератин осигурява здравина и еластичност на кожата. Колагенът постоянно се възпроизвежда. След 25-годишна възраст обаче този процес постепенно започва да отслабва и колагенът намалява. Нарастващият с възрастта дефицит води до изсъхване и набръчкване на кожата и намаляване на нейната еластичност.
ХиаВита® съдържа хидролизиран колаген, който е хипоалергичен.

Kоензим Q10 е антиоксидант и мощен енергиен активатор на клетката. Съдържа се във всички живи клетки и има ключово значение за снабдяването ни с енергия за осъществяване на функциите на организма. Използва се от клетките в процеса на дишането. До 30-год. възраст организмът произвежда достатъчни количества Коензим Q10. Тъй като те намаляват пропорционално на напредването на възрастта, е необходимо да бъде набавян посредством прием на хранителни добавки.
Коензим Q10 има решаваща роля за функционирането на имунната система и забавя процесите на стареене.

Витамин E (D-ά-Tocopherol ) е мощен антиоксидант, който повишава имунните защитни сили, запазва ролята на кожата като бариера на организма срещу външни увреждания и забавя стареенето на клетките в резултат на окислението.

Витамин А участва в регулиране функциите на кожата и кожните жлези, ускорява и улеснява усвояването на хранителните вещества, стимулира образуването на колагена, допринася за отстраняване на пигментните петна. Предпазва кожата от вредното въздействие на слънчевите лъчи; пречи на негативното влияние на околната среда и окислителните процеси, които могат да доведат до отмиране на живи клетки.

Характеристики ХиаВита Хиалур
Компания:
Актавис
 
НатурФарма
Приложения:
  • Забавя стареенето;
  • за изглаждане на бръчки;
  • за хидратация и свежест на кожата.
Активно вещество: Хиалуронова киселина - 100mg, 
Коензим Q10 - 15mg, 
Хидролизиран колаген - 50mg, 
Витамин А -
2500 IU, 
Витамин Е - 50 IU
Хиалуронова киселина - 28mg
Лекарствена форма: мека желатинова капсула таблетка
Размер на опаковката 30 и 60 капсули 30 таблетки
Режим на отпускане: Без рецепта
Цена на една опаковка*: 29,95 лв.
за 30 капсули; 
50,00 лв.
за 60 капсули
27,00 лв.
за 30 таблетки
     

 

Напишете ново мнение

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу:Powered By Expres Computers TM
ОНЛАЙН АПТЕКА - "ДАР" © 2018
Гласувай за мен в BGTop100.com BGtop