Isis Pharma Philips Avent Bioderma Nuxe VICHY Walmark Microlife Hartmann

ЕРОМАКС капс. 475 мг. - 10

ЕРОМАКС капс. 475 мг. - 10
Производител: МЕДИКУСФАРМА ООД
Описание: Aфродизиак
Наличност: В наличност
Цена: 15.00лв.
Крайна цена: 15.00лв.

ЕРОМАКС Универсал

Хранителна добавка в твърди желатинови капсули

 

УНИВЕРСАЛ - за двамата

СЪСТАВ:

Продуктът съдържа следните екстракти и хранителни добавки в 1 капсула(в милиграми):

Цинков цитрат - Цинк 7,5 mg/15 mg-75 mg/150 mg
Цветен прашец 50 mg/10 mg
Жълт кантарион - стрък 50 mg/100 mg
Жен-шен - корен 40 mg/80 mg
Бабини зъби - стрък 40 mg/80 mg
Върбинка - стрък 40 mg/80 mg
Трицветна теменуга - стрък 40 mg/80 mg
Магарешки трън - цвят 40 mg/80 mg
Валериана - корен 30 mg/60 mg
Джинджифил - коренище 25 mg/50 mg
Клинавиче - стрък 25 mg/50 mg
Гинко билоба - листа 20 mg/40 mg

 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:
Бързо действащ еротичен стимулант. Съдейства за подобряване на кръвообращението. Подкрепя сексуалните функции (общо и сексуално тонизира). Спомага за възстановяване на хормоналното равновесие (хормонално активизира).


Продуктът е хранителна добавка, не е лекарствено средство и не замества пълноценното /балансирано/ хранене. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.


ДЕЙСТВИЕ:

ЕРОМАКС - универсал е хранителна добавка, съдържаща екстракти от растения, източник на природни,биологично активни вещества с бързо действие като еротичен стимулант. Подкрепя функциите" на кръвоносните съдове в областта на малкия таз и външните полови органи, като съдейства за оптималното им кръвоснабдяване. Подпомага дейността на центровете, имащи отношение към сексуалната възбудимост и половия рефлекс.

Цветният прашец е богат на фитоестрогени (особено такива с андрогенен ефект, които повлияват благоприятно дейността на мъжката хормонална система), а също е и природен източник на аминокиселини, витамини, минерали и антиоксиданти.

Жен-шеньт подкрепя дейността на нервната система и подпомага превъзмогването на редица неблагоприятни фактори на външната и вътрешна среда (адаптогенно действие).  

Бабините зъби и магарешкият трън подкрепят сексуалната дейност и функциите на половата система, осигуряващи сексуална възбуда.

Клинавичето съдейства за оптимизиране на хормоналната дейност на половите органи, вкл. подкрепя сперматогенезата при мъжете.

Жълтият кантарион и валерианата благоприятно повлияват функциите на нервната система и настроението, като създават подходящи условия за сексуална близост.

Гинкото и джинджифилът съдействат за подобряване на кръвоснабдяването на органите в малкия таз, вкл. подкрепят кръвообращението в гениталната област.  

Трицветната теменуга подпомага хормоналната дейност и е природен източник на микроелементи за организма.

Върбинката е известна с подкрепящия функциите на женската полова система ефект и съдейства за максимална сексуална чувствителност.  

Цинкът е микроелемент, участващ в редица жизнено важни функции, особено свързани с хормоналната дейност, имунитета, чувствителността на сетивата и поддържане на здравето и свежия вид на кожата. В състава на предлаганата формула цинкът е под форма на органично (природно) съединение, което улеснява усвояването му и води до удължаване на действието му. Хранителната добавка действа благоприятно върху функционалното състояние (физическо и психоемоционално) и готовност към интимност и при двата пола. Не съдържа опасни за здравето или действащи като допинг съставки, а напротив натуралните съставки, включени в продукта, подкрепят хормоналното равновесие, оптимизират дейността на съдовете и съдействат за поддържане на хомеостазата (цялостно функционално равновесие) в организма.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:
-  За подкрепа на емоционалния тонус в подходяща обстановка
При мъже: за благоприятно повлияване на сексуалната дейност, за подкрепа функциите на половите органи, свързани със силата и продължителносттта на ерекцията, съдейства за повишаване на сексуалното влечение (либидото)
При жени: подкрепя функциите на женската полова система, съдейства за повишаване желанието за интимна близост и секс, спомага за постигане на хормонално равновесие
Подкрепя дейностите на половата система и при двата пола, свързани с осигуряване на плодовитостта За поддържане на хормоналното равновесие и добър външен вид при лица над 45 годишна възраст За подкрепа на сърдечно-съдовата дейносст, имунната система, работата на мускулите.


Като хранителна добавка продуктът отлично се съчетава с други подходящи природни средства, диетични режими, физически упражнения, а при необходимост и с медикаментозни, инструментални и хирургически методи на въздействие.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Препоръчан прием на ден: В предразполагаща обстановка!

•  Една капсула с малко (100 мл.) течност, 2 часа преди намерението за полов контакт.
•  За по-силен ефект - 2 капсули, с  малко течност(100 мл.)   и интервал между тях един час, 2-3 часа преди намерението за полов контакт.
•  За дълготрайно въздействие - по 1 капсула с малко течност (100 мл.), сутрин на гладно в продължение на 2 или повече седмици.


ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРИЕМА:

На всеки последователно приети без прекъсване 30 бр. капсули (3 кутии) се прави 10 дни почивка. При необходимост курсът се повтаря, до повлияване (постигане на резултати).


Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва от бременни и кърмещи жени. Продуктът не е предназначен за лица под 18 години.


ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: не са установени.


Важно!  Да не се употребява от лица с алергиякъм пчелен прашец.


УСЛОВИЯ НА СЪХРАНЕНИЕ:

Да се съхранява на хладно, проветриво, недостъпно за малки деца, защитено от пряка слънчева светлина място, при температура 5-25° С. Да се пази от достъп на деца. Да не се ползва след срока на годност, посочен върху опаковката.

Производител: България

Напишете ново мнение

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу:Powered By Expres Computers TM
ОНЛАЙН АПТЕКА - "ДАР" © 2018
Гласувай за мен в BGTop100.com BGtop