Isis Pharma Philips Avent Bioderma Nuxe VICHY Walmark Microlife Hartmann

Одорекс део * Лосион против изпотяване с удължено действие

Одорекс део * Лосион против изпотяване с удължено действие
Производител: БИОТРЕЙД-БГ ООД
Описание: Одорекс део - лосион против изпотяване с удължено действие
Наличност: В наличност
Цена: 12.00лв.
Крайна цена: 12.00лв.

Одорекс део * Odorex deo - лосион против изпотяване с удължено действие

Информация и инструкции за употреба на продуктите от серията Odorex bio trade
Odorex deo /Одорекс део/ лосион против изпотяване на длани и мишници с удължено действие

Изпотяване и неприятна миризма

Много клинични и лабораторни проучвания, насочени към борбата с хиперхидрозата / прекомерното изпотяване/, доказват, че металните соли - най-вече алуминиев трихлорид, в подходящи комбинации с други съставки и оптимална концентрация, остават средството на избор при това състояние. Действието им се състои в бавната неутрализация на алуминиевата сол от потта, като по този начин се образува алуминиев хидроксиден гел, който запушва канала на потната жлеза в епидермиса. Оптималната концентрация на алуминиев хлорид в продуктите от серията Одорекс осигурява продължителен ефект от около 10-14 дни при еднократно напръскване.

За потискане на засиленото изпотяване на дланите и мишниците / палмарна и аксиларна хиперхидроза/. Това е състояние, при което част от потните жлези произвеждат прекалено голямо количество пот, а засегнатите участъци /длани, мишници/ са непрекъснато влажни. Одорекс део блокира изпотяването благодарение на съдържащите се в него алуминиеви соли, които образуват гелообразна тапа върху свръхпроизвеждащите потни жлези. Тази тапа се неутрализира за периот от 7-14 дни, като при някои хора периодът може да продължи и над 20 дни. Блокирането на изпотяването в тези зони не води до нарушаване на терморегулацията на тялото и е напълно безопасно.Действие:•    Продължителен контрол на изпотяването без необходимост от всекидневно приложение удобен и икономичен за употреба.

•    Премахва неприятната миризма.

•    Съдържа широкоспектърна антибактериална и противогъбична съставка.Начин на употреба:При употреба за първи път Одорекс део се прилага три последователни вечери, като дланите и/или мишниците се напръскват обилно след предварително измиване със сапун и подсушаване. На сутринта зоните се изплакват само с вода. За поддържане на ефекта се прилага веднъж на всеки 7 до 14 дни.

Ако след първата употреба изпотяването се появи на 10-ия ден, това означава, че Вашата индивидуална схема на приложение на Одорекс део е веднъж на всеки 9 дни. В този интервал могат да се използват всякакви парфюми, дезодоранти или сапуни, като те не повлияват ефекта на Одорекс. Интервалът на употреба е индивидуален при всеки човек и е средно веднъж на 10 дни. Не е необходимо да използвате Одорекс всеки ден. Важно: Продуктите от серията Одорекс трябва да се прилагат върху здрава, ненаранена кожа. Не ги използвайте, ако имате доказана свръхчувствителност към алуминиеви соли. Ако са налице гъбични и други възпалителни заболявания, те следва да бъдат лекувани. Не трябва да се извършват процедури за обезкосмяване на мишниците в деня на приложение на Одорекс део.Опаковка: 50 мл - неаерозолен спрей.


Odorex foot /Одорекс фут/


лосион против изпотяване и неприятна миризма на краката с удължено действие
За потискане на прекомерно изпотяване на краката /плантарна хиперхидроза/, най-често съпроводена от неприятна миризма. Това е състояние, при което част от потните жлези произвеждат прекалено голямо количество пот и стъпалата са непрекъснато влажни. Тази постоянно влажна среда е предпоставка за развитие на бактерии и гъбички и поради тази причина редовната употреба на Одорекс фут е наложителна при хора предразположени към гъбични инфекции. Одорекс фут блокира изпотяването благодарение на съдържащите се в него алуминиеви соли, които образуват гелообразна тапа върху свръхпроизвеждащите потни жлези. Тази тапа се неутрализира за период от 7-14 дни, като при някои хора ефектът може да продължи и над 20 дни. Блокирането на изпотяването в тези зони не води до нарушаване на терморегулацията на тялото и е напълно безопасно.
Денстви?;
Блокира изпотяването на стъпалата за период от 7 до 14 дни без да се налага всекидневно приложение - удобен и икономичен за употреба.
Премахва напълно неприятната миризма на краката.
Съдържа широкоспектърна антибактериална и противогьбична съставка.


Начин на уптреба:


При употреба за първи път краката се измиват със сапун и се подсушават старателно, след това стъпалата се напръскват обилно с Одорекс фут и се оставят да изсъхнат. На сутринта се измиват само с вода. Процедурата се повтаря три последователни вечери. За поддържане на ефекта се прилага по индивидуална схема един път на всеки 7 до 14 дни. Ако след първата употреба изпотяването се появи на 10-ия ден, това означава че Вашата индивидуална схема на приложение на Одорекс фут е веднъж на всеки 9 дни. В този интервал краката могат да се мият с всякакви сапуни като те не повлияват ефекта на Одорекс. Интервалът на употреба е индивидуален при всеки човек и е средно веднъж на 10 дни. Не е необходимо да използвате Одорекс всеки ден.


Важно: Продуктите от серията Одорекс трябва да се прилагат върху здрава, ненаранена кожа. Не ги използвайте, ако имате доказана свръхчувствителност към алуминиеви соли. Ако са налице гъбични и други възпалителни заболявания, те следва да бъдат лекувани.
Опаковка: 50 мл неаерозолен спрей.


Odorex foot /Одорекс фут/
лосион против изпотяване и неприятна миризма на краката с удължено действие
За потискане на прекомерно изпотяване на краката /плантарна хиперхидроза/, най-често съпроводена от неприятна миризма. Това е състояние, при което част от потните жлези произвеждат прекалено голямо количество пот и стъпалата са непрекъснато влажни. Тази постоянно влажна среда е предпоставка за развитие на бактерии и гъбички и поради тази причина редовната употреба на Одорекс фут е наложителна при хора предразположени към гьбични инфекции. Одорекс фут блокира изпотяването благодарение на съдържащите се в него алуминиеви соли, които образуват гелообразна тапа върху свръхпроизвеждащите потни жлези. Тази тапа се неутрализира за период от 7-14 дни, като при някои хора ефектът може да продължи и над 20 дни. Блокирането на изпотяването в тези зони не води до нарушаване на терморегулацията на тялото и е напълно безопасно.
Действие;
Блокира изпотяването на стъпалата за период от 7 до 14 дни без да се налага всекидневно приложение - удобен и икономичен за употреба.
Премахва напълно неприятната миризма на краката.
Съдържа широкоспектърна антибактериална и противогьбична съставка.
Начин на упртрер?;
При употреба за първи път краката се измиват със сапун и се подсушават старателно, след това стъпалата се напръскват обилно с Одорекс фут и се оставят да изсъхнат. На сутринта се измиват само с вода. Процедурата се повтаря три последователни вечери. За поддържане на ефекта се прилага по индивидуална схема един път на всеки 7 до 14 дни. Ако след първата употреба изпотяването се появи на 10-ия ден, това означава че Вашата индивидуална схема на приложение на Одорекс фут е веднъж на всеки 9 дни. В този интервал краката могат да се мият с всякакви сапуни като те не повлияват ефекта на Одорекс. Интервалът на употреба е индивидуален при всеки човек и е средно веднъж на 10 дни.

Не е необходимо да използвате Одорекс всеки ден.


Важно:

Продуктите от серията Одорекс трябва да се прилагат върху здрава, ненаранена кожа. Не ги използвайте, ако имате доказана свръхчувствителност към алуминиеви соли. Ако са налице гьбични и други възпалителни заболявания, те следва да бъдат лекувани.
Опаковка: 50 мл неаерозолен спрей.


Производител: Биотрейд България ООД София 1797, ул."Въртопо"24, тел.: 02/ 868 55 72
www.biotrade.bg    Последна редакция Декември 2011

Напишете ново мнение

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу:Powered By Expres Computers TM
ОНЛАЙН АПТЕКА - "ДАР" © 2018
Гласувай за мен в BGTop100.com BGtop