Isis Pharma Philips Avent Bioderma Nuxe VICHY Walmark Microlife Hartmann

Биодерма Матрициум * Дози за регенериране на кожата - 30 мл.

Биодерма Матрициум * Дози за регенериране на кожата - 30 мл.
Производител: BIODERMA
Описание: РЕГЕНЕРИРАНЕ НА КОЖАТА
Наличност: В наличност
Цена: 102.00лв.
Крайна цена: 102.00лв.

BIODERMA MATRICIUM * Дози за регенериране на кожата - 30 мл.

За регенериране на кожата BIODERMA създаде MATRICIUM® - уникален комплекс от активни съставки, които проникват в дълбочина, достигайки до дермата, като създават перфектна среда за регенериране на клетките и тъканите.

СТЕРИЛЕН МЕДИЦИНСКИ ПРЕПАРАТ

MATRICIUM-

топичен препарат е стерилно средство, което притежава омекотяващо и защитно действие и е предназначено да подпомага процеса на възстановяване на кожните тъкани, както и да създава идеална среда за процеса на възстановяване на епидермиса. Това средство съдържа естествено налични в кожата елементи като аминокиселини, минерални соли, витамини, нуклеотоди, хиалуронова киселина- всички тези натурални биологични елементи допринасят за създаването на оптимална среда за ефикасно възстановяване на тъканите. Това стерилно средство е предмет на световен лиценз.

MATRICIUM  е продукт,

който улеснява възстановяването на увредената кожна тъкан при повърхностни кожни наранявания, без кървене и възпалителен излив, получени в резултат на дерматологични интервенти, лечение с лазер, пилинг, дермоабразивни операции, разрези и при изгаряния от първа степен. MATRICIUM, благодарение на своето хидратиращо, филмобразуващо и предпазващо действие в микросредата на увреденото място, допринася за обновяване на клетките и подпомага процеса на естественно възстановяване на кожната тъкан; също така е подходящ за предпазване на кожата при локални кожни дразненния, предизвикани както от физични агенти като слънце, вятър, студ, така и от хормонални смущения, които предизвикват кожни нарушения като сухост и дразнене.


 

Напишете ново мнение

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу:Powered By Expres Computers TM
ОНЛАЙН АПТЕКА - "ДАР" © 2018
Гласувай за мен в BGTop100.com BGtop