Isis Pharma Philips Avent Bioderma Nuxe VICHY Walmark Microlife Hartmann

Цветни капки за отслабване * д-р Бах - 20 мл.

Цветни капки за отслабване * д-р Бах - 20  мл.
Производител: Elexirs dr. Bach
Описание: Цветни капки за отслабване др. Бах
Наличност: В наличност
Цена: 29.00лв.
Крайна цена: 29.00лв.

Цветни капки за отслабване др. Бах *  Elexirs dr. Bach Minceur Slimness - 20  мл.

Отслабване

 

Промяна на навиците и привичките.

Желанието за отслабване предполага и промяна на навиците на хранене и то най-вече по отношение на количеството приети хранителни продукти. Тези промени могат да ви сблъскат с трудности, които в повечето случаи са породени от съпротива или от резки смени на настроението.

Да сме упорити, да устоим.  

Когато се спазва един режим за отслабване (диета), то бързо се получават задоволителни резултати още в началото, което улеснява от своя страна мотивировката да се продължи. След известно време обаче намаляването на теглото вече не е толкова осезаемо. Именно в този момент е необходимо да се намери смелост и решителност да се продължи със започнатия режим, което не винаги е лесно.

Да се овладеете и да устоите на изкушението.

При цялата празничност и изкушението на лакомствата и вкусотиите да ти е забранено (да си като заточеник) е наистина много мъчително. Така създадената обстановка и условията благоприятстват стреса. Не преотстъпвайте и не изоставяйте контрола върху себе си по въпроса да следите режима си на хранене.   

Обезсърчаването.

Процесът на отслабване изисква доста усилия. Ако по лична преценка резултатът не е съразмерен на положените усилия или изведнъж теглото се задържа, то тогава може да се появи съмнението.

Резки промени в настроението, лесна раздразнителност.

Резките промени в настроението раздразнителността са душевни състояния, които често появяват, когато се започне диета за отслабване. Човек става мнителен и се ядосва бързо, децата го изнервят и изобщо човек се чувства много напрегнат.

Мрачно (кисело) настроение и нервност.

Човек не може нищо да понася, бързо изпада даже в ярост, намира поведението на децата за нетърпимо и безобразно... Ето как може да бъде определено мрачното (кисело) настроение и лесната раздразнителност, които се появяват често в следствие от промените в режима на хранене при спазване на диети за отслабване.

Чувство на вина.

Дори и строго да спазвате ограниченията на диетата, Вие може да се отклоните или да проявите известна слабост. Това отклонение може да породи чувство на виновност. Тези могат да бъдат причина за стрес и страдания, които се отразяват неблагоприятно на личността по време на режима, който се спазва.

Нетърпение (припряност).

 Да се достигне до идеалното тегло и да бъде запазено е доста труден процес, който се простира в доста дълъг период от време. Въпреки че този факт се има в предвид е очевидно, че влиянието на нетърпението ви кара да повярвате, че само желанието за отслабване не ще бъде достатъчно, за да се постигне желаният резултат.

Стрес.

Спазването на определен режим, който е различен от обичайния начин на живот, ви изправя пред серия от вълнения (изпитания), в които надмощие взима стреса.        

ПОЛОЖИТЕЛНИ промени:

  • Улеснява преминаването към нов режим, например спазването на хранителна диета и подпомагат да се приспособим към новото отношение към храната.

  • Допринася за необходимото търпение и постоянство, за да се продължи спазването на хранителния режим, за да можем да имаме всички шансове от Ваша страна да успеете.

  • Помага да задържите контрола върху себе си пред лицето на огромното желание да се опитат забранените храни и да избегнете по този начин стреса.

  • Оказва подкрепа на усилията Ви да продължите режима и да се преодолее обезкуражаването, когато резултатът е временно неудовлетворителен.

  • Връща ви към спокойствието и мира, така необходими да следваме по-лесно режима на хранене с цел отслабване, без да си причиняваме много стрес.

  • Благоприятства възпирането на чувството за вина, за да не ви обсеби напълно и да се откажете от поставената цел.

  • Спомага за преобразуването на нетърпението и нервността в спокойствие и търпеливост, което ще Ви помогне да разберете, че постепенното отслабване осигурява стабилност на теглото и бъдеще.

  • Действа за умиротворяване и вътрешно уравновесяване спомагащо за намаляване на напрежението и стреса, които влияят отрицателно на самият процес на отслабване и адаптация на организма към новите условия. 

Състав: Пирен, Червен кантарион, Цикория, Скална вода, Саркофай (цератостигма), Джанка, Върбинка.  

Указания за употреба:


Дозировка и Приложение


Как да използваме цветните еликсири на д-р Бах?


Цветята на Бах са изцяло природни продукти, което значи, че може да се използват както при възрастни, така при деца и животни. Тяхното приемане не крие никакъв риск, нито са познати някаква непоносимост или противопоказания. Вие не можете да предозирате или да се пренаситите. Нещо повече, Вие можете да ги съчетаете с друго лечение и с други лекарствени средства, били те обичайни или алтернативни.

За да можете да определите най-подходящата комбинация от еликсири за Вас, най-добре е да се консултирате със специалист в тази област. Той или тя ще Ви помогнат възможно най-бързо и точно да бъде съставена подходящата за вас комбинация от цветни еликсири на д-р Бах, защото единичните еликсири могат да се комбинират помежду си.
История на Цветята на д-р Бах
Как са били открити Цветята на д-р Бах?

Цветята на Бах са създадени през 30-те години на ХХ век от англйския лекар Едуард Бах, който дава своето име на метода. Неговата философия е изпреварила доста своето време. Мотото му е "Докато Душата, Тялото и Духът на човека са в хармонично съзвучие, нищо не може да ни засегне, огорчи, разстрои." (Tant que l’ame, le corps et l’esprit sont en harmonie, rien ne peut nous affecter.)

Д-р Бах посвещава 10-те последни години от своя живот на опознаването и проучаването на 38-те различни форми на поведението на хората. Тези 38 душевни състояния са основните извори на нашите душевни терзания и д-р Бах ги групира в 7 различни категории:

    Страх;
    Несигурност (неувереност);
    Липса на интерес към настоящето;

Д-р Бах е английски лекар, работил в областта на хомеопатията и открил благотворното въздействие на цветовете на някой растения, върху различните душевни състояния на човека. Водният екстракт от тези цветове се консервира в био-алкохол и по този начин се получава цветен еликсир.
Няколко капки от готовия цветен еликсир се разреждат във вода и по този начин се приемат от човека.

Д-р Бах обощава разнообразните душевни състояния и характери до 38 и открива растения, чиито цветове действат благотворно на тях.
На тази база разработва метода на приготвяне на единичните цветни еликсири. С цел по-лесно използване при най-често срещаните неравновесни душевни състояния са разработени готови комбинации включващи единични цветни еликсири.

С цел по-пълноценното и комплексно въздействие на цветята на д-р Бах е разработена уникална терапия за борба против душевния дисбаланс и стреса - най-големия враг на съвременния човек. Цветните есенции под формата на био-еликсири действат вътрешно, а външно - чрез въздействие върху кожата, под формата на козметични продукти. Цялостно върху тялото и душата, чрез уникална терапия включваща различни масажни техники съчетaни с продукти с цветята на д-р Бах. И всичко това е съчетано с метода на ароматерапията в аромата на парфюмите, тоалетните води и специалните козметични продукти "Грижи с цветята на д-р Бах" от серията "Анти-Стрес".
Автентичният метод на Доктор Едуард БАХ

Ние следваме стриктно записаното в трудовете на доктор Бах. Този метод включва:

    Ръчно бране на цветовете;

    От диворастящи цветя и растения;

    В екологично чисти райони, без каквото и да било животинско или промишлено замърсяване;
    Стриктно спазване на процесите на извличане: соларизация (екстракция във вода под действието на слънчевите лъчи) и на изварявяне (екстракция във вряща вода);
    Приемане за съхранение в Био бренди 40о vol. алкохол на равни части от Цветна вода (водата с цветния екстрат) и Био бренди;

Напишете ново мнение

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу:Powered By Expres Computers TM
ОНЛАЙН АПТЕКА - "ДАР" © 2018
Гласувай за мен в BGTop100.com BGtop