Isis Pharma Philips Avent Bioderma Nuxe VICHY Walmark Microlife Hartmann
Категории

ТРИБЕСТАН табл. 250 мг. - 60

ТРИБЕСТАН табл. 250 мг. - 60
Производител: СОФАРМА АД
Описание: Афродизиак
Наличност: В наличност
Цена: 31.00лв.

ТРИБЕСТАН табл. 250 мг. - 60

Състав

Една филмирана таблетка съдържа 250 mg сух екстракт от Tribulus terrestris L. (фуростанолови сапонини не по-малко от 45%).

 

Показания

Като общотонизиращо средство при физическо и психическо натоварване и за по-бързо възстановяване след тежки заболявания. Самостоятелно или в комплексната терапия на сексуални смущения при мъже - за увеличаване на либидото, силата и продължителността на ерекцията; безплодие на базата на идиопатична олигоастенотератозооспермия; безплодие при липса на подобрение в спермалните показатели в рамките на една година след операция от варикоцеле; при имунологичен инфертилитет.

При жени: климактеричен и посткастрационен синдром с изявени вазомоторни и неврастенни прояви. При дислипопротеинемия за намаляване на общия холестерол и LDL (липопротеини с ниска плътност).

 

Дозов режим и начин на приложение

 

Като тонизиращо средство - по 1-2 таблетки, 3 пъти дневно по време на хранене.

За лечение на полови смущения при мъже дозировката и продължителността на лечение се определя от характера и тежестта на състоянието, като стандартния дозов режим е 1-2 таблетки, 3 пъти дневно.

Продължителността на лечението не бива да е по-малка от 90 дни. При жените лечението е също индивидуално и зависи от тежестта на заболяването. Обикновено дозата е 1-2 таблетки 3 пъти дневно.

При постменструационен и климактеричен синдром лечението продължава 60-90 дни. След постигане на подобрение дозата се намалява до 2 таблетки дневно в продължение на 50-60 дни (поддържаща доза).

При дислипопротеинемия Tribestan се прилага по 2 таблетки 3 пъти дневно.

Продължителността на лечението трябва да бъде не по-малко от 3 месеца. Tribestan може да се назначава в доза 3 пъти дневно по една таблетка без прекъсване в продължение до една година.

 

Противопоказания

До този момент не са известни.

 

Взаимодействия с други лекарства

Клинично е установено, че комбинираното назначаване на Tribestan с хормонални продукти, стимулиращи овулацията при инфертилни жени, води до потенциране на ефектите им.

 

Нежелани лекарствени реакции

До този момент не са наблюдавани клинично значими нежелани лекарствени реакции.

 

Лекарствена форма и опаковка:

Филмирани таблетки (250 mg) по 60 броя.

Начин на отпускане

Без рецепта.

Напишете ново мнение

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу:Powered By Expres Computers TM
АПТЕКА - "ДАР" © 2019
Гласувай за мен в BGTop100.com BGtop