Isis Pharma Philips Avent Bioderma Nuxe VICHY Walmark Microlife Hartmann

UROGARD - Тибетско бъбречно чудо - 90 фил.

UROGARD - Тибетско бъбречно чудо - 90 фил.
Описание: Урогард Чай с уникална тибетска формула
Наличност: В наличност
Цена: 30.90лв.
Крайна цена: 30.90лв.

УРОГАРД / Urogard / * Чай с уникална тибетска формула

Хилядолетната билкова формула  на УРОГАРД / Urogard / е уникална с ефекта 3 в 1:

От дълбока древност мъдрите хора се ползват от природните дарове!
Всеки може да постигне здраве, жизненост и дълголетие, ако се вслуша в гласа на природата!


1. Има широкоспектърно лечебно действие върху бъбреците и уринарния тракт- Пресича моментално бъбречни кризи; При хронични проблеми с бъбреците и уринарния тракт, подагра; При цистити и др. обострени състояния на пикочния мехур и пикочните пътища – за жените; При нарушени функции на простатната жлеза, повдига потентността при мъжете.

2. Като мощен имуностимулатор със силно антивирусно действие на УРОГАРД / Urogard /,

изчиства целия организъм от токсини и шлаки, не допуска инфекциозни процеси през рисковия есенно-зимен сезон. Възстановява правилната функция на пикочно-половата система и на костно-ставния апарат.
Билковата формула е разкрита от Доктор О.Г.Торсунов, или Аюдаря Дама Прабху, иницииран бхакта и уважаван в целия свят експерт в областта на аюрведа, след дългогодишни контакти и обучение при тибетски монаси-лечители.
Той я предоставя на Диона за разпространение в България под името „Тибетско бъбречно чудо”.

Рецептата е регистрирана у нас с търговското наименование УРОГАРД / Urogard


„Изключително предимство на това „Тибетско бъбречно чудо” е, че при остри кризисни състояния на бъбреците и уринарния тракт облекчението и окончателното спиране на болките идва за броени часове. През преходните сезони с повишен риск от простуди и вирусни инфекции е задължително да си осигурим здрави бъбреци, тъй като те отговарят за дейността на имунната система и дават енергия на цялата пикочно-полова система и на костно-ставния апарат, предупреждава д-р Торсунов.

Редовното приемане на УРОГАРД / Urogard / осигурява оптимално функциониране на бъбреците и уринарния тракт.

  • Има благоприятен ефект върху дейността на отделителната система в организма при: инфекции на уринарния тракт, камъни и пясъци в бъбреците - подпомага тяхното разбиване и изхвърляне.

  • Намалява риска от повторно образуване на камъни в бъбреците. С моментален благоприятен ефект при бъбречни кризи, колики, бъбречни дисфункции и при подагра. Прекратява задържането на течности в организма.

  • При възпаления, увеличение и аденоми на простатната жлеза, както и при трудно и болезнено уриниране и намалена потентност– за мъжете.

  • При хронични цистити, за отстраняване на болките, паренето и общия дискомфорт – при жените.

  • Препоръчва се при начални симптоми на бъбречни кризи (натежаване и леки пробождания в областта на бъбреците) – за тяхното предотвравятване.

  • Като имуностимулатор за цялостно изчистване, подсилване на организма и предпазване от вируси. За общо възстановяване на пълноценните функции на пикочно-половата система и на костно-ставния апарат.

Напишете ново мнение

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу:Powered By Expres Computers TM
ОНЛАЙН АПТЕКА - "ДАР" © 2018
Гласувай за мен в BGTop100.com BGtop